Hej hopp!
Det har hänt mycket sen senast. Jag började gymnasiet, trivdes inte på det första stället, så jag bytte gymnasium. Detta gjorde att jag fick väldigt mycket att göra för att hinna ikapp min klass.
När jag mådde dåligt tappade jag helt och hållet lusten till att pyssla, därför kom inga uppdateringar om nya pyssel varken här eller på instagram (@mandarinens_pyssel). Efter skolbytet fick jag som sagt massor att göra och har inte hunnit pyssla. Lusten till att pyssla är numera påväg tillbaka så förhoppningsvis kan jag uppdatera här oftare. Instagram blir svårare... Detta beror på att min mobilkamera fullständigt har hängt sig, så om jag ska lägga ut bilder på instagram blir det världens krångel där jag behöver ta bilden med min kamera.
 
Aja, det är som det är. För tillfället har jag många projekt som jag har börjat med, men som jag inte är färdig med, men förhoppningsvis ska jag hinna göra färdigt iallafall några av dessa i sommar. Jag har även ett stort antal färdiga projekt som jag inte har tagit några bilder på och därför inte kan lägga upp här, men jag hoppas kunna lösa det också. 
 
Jag skriver ett antal inlägg idag som jag schemalägger till de närmsta dagarna, så nu kommer det finnas nytt att läsa
 
/Amanda